avislegalCookie

Qui som?

L’adreça del nostre lloc web és: https://inforestratega.com i https://all-is-one.net

En compliment de la 15/2003 LQPD, l’informem que les seves dades personals i altra informació facilitada mitjançant el formulari d’inscripció, així com la procedent de les transaccions realitzades, serà inclosa i conservada en un fitxer per al seu tractament, propietat de Inforestratega, mentre no se solliciti la seva cancellació. El tractament es destinarà a el desenvolupament i execució de la venda, l’atenció personalitzada dels productes i serveis que adquireixi ia la millora d’aquesta atenció, així com a la promoció de productes i serveis propis i de terceres empreses. S’utilitzaran les dades per informar i comunicar accions comercials diverses i el tractarà amb la màxima confidencialitat essent el destinatari únic i exclusiu dels mateixos, i no efectuant cessions o comunicacions a tercers a l’marge de les assenyalades per la normativa vigent. L’usuari autoritza expressament a Inforestratega la remissió, fins i tot a través de mitjans electrònics, per part de Inforestratega, de qualsevol comunicació comercial i ofertes i promocions.

L’Usuari podrà exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, oposició o cancel·lació dirigint-se a Inforestratega, mitjançant correu electrònic dirigit a admin @ inforestratega.com adjuntant còpia del seu N.I.A. o document identificatiu substitutori.

Les respostes marcades amb * en el formulari d’inscripció tenen caràcter obligatori. La seva no contestació impedirà que es pugui realitzar la compra dels serveis / productes seleccionats.última actualització:

Quines dades personals recollim i per què les recollim
Comentaris

Quan els visitants escriuen comentaris al lloc web, recopilem les dades que es mostren al formulari de comentaris, així com l’adreça IP del visitant i la cadena d’agent d’usuari (això identifica el navegador) per ajudar a detectar el correu brossa. .

Una cadena anonimitzada (també anomenada hash) es pot crear a partir de la vostra adreça de correu electrònic i donar-la al servei Gravatar per comprovar si la feu servir. Podeu trobar la declaració de protecció de dades del servei Gravatar aquí: https://automattic.com/privacy/. Després d’haver aprovat el vostre comentari, la vostra imatge de perfil serà visible públicament en el context del vostre comentari.

Mitjans de comunicació

Si sou un usuari registrat i pengeu fotos a aquest lloc web, haureu d’evitar penjar fotos amb una ubicació GPS EXIF. Els visitants d’aquest lloc web podrien descarregar fotos emmagatzemades en aquest lloc web i extreure’n informació sobre la ubicació.

Formulari de contacte
Un servei automatitzat de detecció de correu brossa pot examinar els comentaris dels visitants.

Les vostres dades de contacte
admin@inforestratega.com
Tel: +376682715 +376 846 144

06.05.2020